2013. március 12., kedd

Itt vagyok, ragyogok

Már nem is próbálok magyarázkodni. Elvesztem, de itt vagyok újra :D Nem mondom, hogy hetente biztosan fogok írni, de igyekszem.

A súlyom jelenleg 91,5 és 92,5kg között ingadozik. 2,5 hónapig stagnáltam 93kg-n, szóval végre legalább megmozdult.

November óta járok zumbázni, és imádom :D Találtam egy zseniális instruktort, és egy zseniális társaságot. Először egy barátnőm hívott le, hogy nézzem már meg, de nagyon tartottam tőle. Én rázzam a fenekem idegenek előtt??? Kizárt. Na, most ott tartunk, hogy heti 3-szor, összesen 4 órát nyomok le. Az eredmény az, hogy ugyan a súlyom nem nagyon mozdul, de formálódtam masszívan. A fanatizmusom odáig fajult, hogy nyáron zumbatáborba megyek :) Már értem, milyen az, amikor a sport hiányzik az embernek, ha valamiért kimarad.

Az a nadrág, ami 96kg-san pattanásig feszült rajtam, az most lóg, és 5 lépésenként rángatom a derekamon felfelé, hogy el ne hagyjam. Persze most sikerült megfogadnom, hogy amíg nem kezdődik 8-assal a súlyom, addig nem veszek magamnak semmi ruhát. Eredmény: nincs nadrágom, amit felvehetnék, mert leesnek rólam. Még szerencse, hogy örököltem 7 szoknyát egy barátnőmtől, így most szoknyázom. Csak ne jönne hétvégére hó...

Nagyon bízom a tavaszban, hogy ismét beindul a súlyom lefelé. Még 12kg-t mindenképpen szeretnék leadni. És nagyon szeretnék végre 44-es cuccokat hordani stabilan :)

Étkezéssel most ott tartok, hogy az ebédet ismét rendelem. A vitálkonyhánál minden ételükre kiírják, hogy hány kcal-t tartalmaz, és hány gramm szénhidrátot. Ott mindig találok valamit, ami 500kcal alatt van :) A többi étkezésem változatlan.

Ja, és tavaszt akarok!! MOST!!!!!

Nincsenek megjegyzések: