2012. május 5., szombat

Bikini vagy tankini?

Pénteki mérlegeléskor 103,7kg (-46,3).

A harmadik teljes rend ruhatárnál tartok legalább az elmúlt 1,5 évben. Olyan, mint a gyerekeimnél, akik mindent kinőnek a következő szezonra. Korábban simán elővettem a nyári gatyáimat, pólók ugyanazok, jöhet a nyár. Hát most nem. Tavaly még 52-es nadrágjaim voltak, most 46-48-asok (márka és fazon függő). Ma vettem magamnak egy 46-os nyári nacit, imádom :) (fekete).

Nagy dilemmám a fürdőruha. Milyet? Mennyiért? Mekkorát? A korábbi években volt egy remek Ulla Popkenes fürdőruhám, amit imádtam, de menthetetlenül kifogytam belőle (az is 54-56-os volt). Új kell, ez nem kérdés. A mellméretem miatt 85H-s, vagy 90G-s melltartókat hordok, nem mindegy a fürdőruha fazonja/mérete. Mivel a bőröm nem bírja a napot, így ha nem fedett helyre megyünk (márpedig nyáron általában nem), pólóban vagyok végig, még a vízbe is úgy megyek be. Mellékszál: annyira érzékeny a bőröm, hogy még a fejemen a választékot is sikerült már hólyagosra égetnem. Szóval fedetlen helyen póló és kész.

Ami szóba jöhet típus az mindenképpen kétrészes, hogy a póló alól ki tudjam varázsolni magam, ha wc-re megyek. Mellileg meg vagy olyan jöhet szóba, aminek megfelelő méretű kosara van, vagy olyan fazon, ami alá melltartót tudok venni a nélkül, hogy kilógna alóla, mert az nagyon hülyén néz ki. Eddig egy tankinim volt, aminek a felső része olyan, mint egy ujjatlan trikó. Mellrész alatt csak egy gumija volt, de simán alávettem egy sportmelltartót és királyság van. Ilyet most nem találok sehol. Marad tehát a megfelelő méretű kosár, de az meg horror árú. Találtam egy webáruházban G kosárral egyet, de elég bizarul hangzik a "párnázott" melltartó rész. G-sben párnázottat??? Minek??? Ez 6000Ft lenne. Másik oldalon, amiket találtam, ott csak a felső indul 13000-től, és megy 22000-ig. Plusz persze az alsó, ami vagy 6000Ft. Arról még nem is beszéltem, hogy vágynék hozzá egy szoknya részre is, hogy ne sokkoljak mindenkit rögtön a combjaimmal. A szoknyás alsó 9200Ft. Viszont a bikinifelsők kb feleennyibe kerülnek (max 12000Ft-sak).

Ha abban gondolkozom, hogy csak strandra fogok menni, akkor király lenne a bikini, hiszen ráveszek egy pólót és kész. De ha eljutunk pl az Aquaworld-be (tavaly kaptam ingyen belépőket), akkor az fedett, ott levenném a pólómat, oda szóba sem jöhet a bikini.
Ja, és jövő nyárra remélem, fogyok még, és akkor az idén vett fürdőruha szóba sem jöhet már.
Még meg akarom nézni a Tescot is, hátha náluk van olcsóbban bugyi meg szoknya rész, és akkor már csak a felsőt kell megvennem horror áron... Na, de milyet? Bikinit vagy tankinit?

3 megjegyzés:

MaManjana írta...

Mondom én, hogy k...ra kár a Quelléért... (szétnéztél az Otto-nál meg a Bonprix-nél? Mondjuk tőlük nem vásároltam, de amikor a Quelle megszűnt, küldtek egy levelet, hogy átadták az adatbázisukat az Otto-nak, hátha az áruválaszték egy részét is... )

cory írta...

Sajnos fürdőruhában nagy kosarast nem láttam az ottonál. Bonprix-nél igen, de elég horrornak tűnt, hogy G-sben szivacsozott a melltartórész....

MaManjana írta...

Hát elég fura. :-(