2012. május 25., péntek

Edzés

Jó fellengzősen hangzik, hogy edzésnek hívom, amit csinálok. Semmi komolyra nem kell gondolni.

Úgy néz ki egy ilyen "edzésem":
Először 10 perc ellipszistréner bemelegítésként, majd deréktáji izmok erősítése, tarkóhoz húzás, combhajlító, combfeszítő meg hasizom gyakorlatok. Mindegyikből 3 sorozat 15-20-as ismétlésszámmal nem túl komoly súlyokkal. A végén fél óra gyaloglás és fél óra biciklizés.
Most még kiegészült annyival, hogy a bal vádlimra külön is kaptam gyakorlatot, hogy a jobbhoz nőjön, és ha már egyformák, akkor remélhetőleg együtt fognak fogyni.

Nem túl komoly, de így is masszívan le tudok izzadni a végére. Isteni érzés utána állni a zuhany alatt :D

Változások, amiket érzek: kb 1,5-2 hónapja járok heti 2-szer konditerembe, és most már hiányzik, ha valamiért kimarad. Ez nagyon jó :) Ebben biztos az is segít, hogy a kardiogépek olyanok, hogy egy fülest bedugva simán tv-zhetek gyaloglás, biciklizés közben. Nagyon nagy élmény ám csak úgy nyugisan végignézni egy-egy Gyilkos sorokat :)
Ezen kívül érzem, hogy energikusabb vagyok. És bár a súlyom ugyan már nem ingadozik fel-le, de nem indult meg látványosan lefelé, de tudom, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, viszont a ruháimon érzem, hogy centiben változtam. Azért remélem, idővel a súlyom is mozog jobban le :)

A konditermet is nagyon szeretem. Egy nem túl nagy hely, nem érzem azt, hogy kinéznének onnan. Jártam már máshol is, de az nem volt ilyen jó. Ez a mostani kicsit messzebb van, de megéri. A nyarat még nem tudom, hogy oldom meg, de nem akarom abbahagyni akkor sem.

1 megjegyzés:

MaManjana írta...

Ez sokkal több, mint amit én csinálok (= semmi). Szóval még mindig lengetem a kalapom. :-)