2012. május 1., kedd

Ruhatár

Igyekszem végiggondolni, hogy állok ruhatárilag, nagyon durván közeleg a nyár.

Melltartó ügyben azt hittem, egész jól állok, lesz 6, de kettőből teljesen kifogytam, még éppen hordhatók, de nyitott szemmel kell járnom, nem húzom ki szeptemberig új nélkül.
Egyéb fehérnemű okés (zokni nyáron nem kell, bugyik most rendben).
Nadrág: van 2 farmer halászgatyám a Tescoból, meg egy térd alattig érő tornagatyám. Kellene 2db nyári vékony nadrág. Ja, van egy fehér lenvászon hosszú nadrágom, de azért fehéret még nem veszek fel (örököltem).
Póló: 2 db Aldis, amik már erősen határesetek (melltartó pántja időnként kilóg). 1 elmegy típusú Ulla Popkenes (szülinapomra kaptam), 4db Decathlonos (ezek királyok), és 2 db sportra alkalmas, de emberek közé már nem, mert még a fél család befér mellém. Úgyhogy a nyaralásig nem ártana még venni 1-2 darabot, hogy ne kelljen mosnom.
Pulóverből jó a nagy, nyáron meleg van, nem ruházok be ilyesmire.
Szandálom állítható pántú, úgyhogy az jó lesz (többi cipőmből kifogytam).

1 megjegyzés:

MaManjana írta...

Szerintem simán vedd fel a fehéret is. Nekem is van kettő, egy farmer és egy vászon halász, úgy fogom őket hordani, mint a huss. Csak hamar koszolódnak. :-) A többi nyári gatyám pedig a bézs különböző árnyalataiban pompázik, fekete egy darab van, az egy klasszikus, Marks and Spencer, az a fajta, ami +/- 30 kilóval is tökéletes. :-D