2012. július 14., szombat

Támogatók

Azt gondolom, ha az ember diétába kezd, sok mindenen bukhat meg a dolog. Persze egyrészt kérdés, van-e elég kitartása, nem túl szigorú-e a diéta, de nagyon sok múlik azon, hogy akik körülveszik az embert, azok támogatják-e őt, vagy sem.
Engem szerencsére sokan támogatnak. Egyrészt a férjem, aki ha kell, megfőzi nekem az akármilyen agymenéssel kitalált ételt is, ha ő vásárol, odafigyel, hogy nekem megfelelő kenyér, margarin, zöldség, nasi is legyen itthon.
Nagyon fontosak még a barátok is. Mint írtam már korábban, az első 20kg nagyjából a kutyának nem tűnt fel. Persze a közeli barátaim már 10kg-nál mondták, hogy milyen jól nézek ki stb, de ez csak támogatás volt, nem igazi látványos eredmény. Ettől függetlenül nagyon sokat segítettek nekem ezzel. Főleg a holtpontokon, amikor éppen stagnálok egy ideje, egy-egy ilyen dícséret nagyon sokat tud lendíteni az emberen.
Most már hozzászoktam ehhez az életmódhoz, hiszen 2010. novembere óta így étkezem, de ettől függetlenül nagyon jól esik, ha megdícsérnek :)

3 megjegyzés:

MaManjana írta...

Bizony, nagyon fontos. :-)

zazálea írta...

lehet tudni paramétereket? nem kínos,magam rengeteeeeg felesleget cipelek magammal, s oly jólesik más sikeréről olvasni, hiszen ez motivál
gratulálok! :)

cory írta...

Zazálea: a blog elején írtunk mindannyian induló súlyt is, meg azóta is írunk mérlegelést. Én ma reggel 100,2kg voltam. 2010. novemberében 150kg-ról indultam.