2012. április 13., péntek

Nyers nap

Tegnap este 878 kalóriával indultam el a kimenőmre, ahol is elfogyasztottam egy kis tálkányi padlizsánkrémet két pitával, zöldségekkel, gyümölcsteával. Azt találtam a neten, hogy egy pita úgy 100 kcal lehet, úgyhogy itt még mindig nem lenne baj, de a padlizsánkrémben elég sok vajat éreztem. Hát nem tudom, összesen mi lett a nap vége, minden esetre ma nyers napot tartok.

Amit rögtön meg is szegtem a reggeli tejeskávémmal, de az annyira rutin, hogy fel sem tűnik. :-) De a délutánit már kihagytam. Megittam másfél liter Naturland salaktalanító teát, meg másfél liter citromos-cayenne borsos vizet, úgyhogy nem is hiányzik.

Amit ma ettem: 1 alma, 1 banán, 1 narancs, öt szem aszalt szilva, 5 dkg aszalt meggy. (Takarítottam, és egyáltalán nem volt időm az éhségre figyelni.) Megittam másfél liter Naturland salaktalanító teát, meg másfél liter citromos-cayenne borsos vizet, úgyhogy nem is hiányzik.

Vacsorára sárgarépás-almás salátát tervezek.

2 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

ez nagyon kemény..

MaManjana írta...

Nem is bírtam ki. Főleg azért, mert a gyerekek (saját + 1 lízingelt) megették a vacsorára szánt sárgarépámat és almámat... :-D, másrészt meg már szédelegtem. Úgyhogy megint nem én voltam a helyi hős, 1 tk. zsemle, sonka, zöldség csúszott.