2012. április 14., szombat

Vágyaim

Tudom, hülyén hangzik, de nekem eddig az volt a legnagyobb bánatom, hogy fogyok ugyan rendesen, de mellből nem sikerült. Tudom, minden nő azon küzd, hogy amint fogy, azonnal a mellléből. Hát én nem. És ezzel a legnagyobb gond az, hogy H kosaras melltartót nem lehet sima egyszerű boltban kapni. Én itthon 2 céget ismerek, de azok is horrorisztikus árakkal dolgoznak.
Tény hogy fogytam onnan is, de nem annyit, hogy ez betűben is látszódjon. Hiszen 2010. novemberében 110H-sal indultam, 2011. augusztusában 95H-ra váltottam. Most viszont van végre olyan fazon, amiből már a 85-90G is jó :D Ez azért királyság, mert G-set már a Triumph is gyárt :D Így életemben először lett egy szettem :) Melltartó 90G-s, bugyi 44-es :D Nagyon-nagyon régi vágyam volt ez.
Fehérneműben szeretnék még valami cuki mintásat is, de azok csak D-sig vannak :( De majd kitalálom, mi maradt még ki az életemből, amire vágyhatok :D

Ja, és ma reggelre leadtam, amit Húsvétkor felszedtem :)

2 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Gratuuuu!!!

Én nem is értem hogyan, de én is fogytam, már tegnap reggel is sasoltam, és ma reggelre még plusz 70dkg, így -1,5 kg, de nekem még van a húsvétból még 30 dkg. Nagyon úgy tűnik, hogy a több fehérjét, a rendetlenkedéseim ellenére szervezetem nagyon díjazza.

MaManjana írta...

Szuper Cory!! :-) (Nekem bizony itt van félretéve pár Sariana csipkés szett, remélve, hogy egyszer még jók lesznek... (44-46-os méret...)