2012. április 25., szerda

Sült krumpli, saláta



Hozzávalók:

- fejes saláta (de lehet jégsaláta, spenótlevél, rukkola, madárbegy, bármi)
- zöldségek ízlés szerint (paradicsom, paprika, uborka, retek, hagyma, sárgarépa, akármi)
- fokhagymás joghurt
- light mozzarella
- krumpli.

A krumplit héjában (sós vízben) megfőzzük, tisztítás után felkarikázzuk, ízlés szerint fűszerezzük (nálam só és grill zöldség keverék került rá), kevés olajban serpenyőben megsütjük (nálam 7,5 ml).

A feldarabolt zöldségeket összekeverjük, leöntjük a fokhagymás joghurttal, rávagdossuk a mozzarellát, és a sült krumplival megesszük.

A képen látható adag volt az ebédem:
- 160 gr saláta (medvehagymás) - öntettel együtt
- 50 gr mozzarella
- 200 gr krumpli
- 7,5 ml olaj

Összesen 385 kcal.

Nincsenek megjegyzések: