A krumplileves hagyományos módon készült (kókuszzsírral) a krumpli bő egyharmadát egész apróra vágtam, hogy ők útközben jól megfőve, besűrítsék a levesem. Tejföl helyett joghurt, és galuska helyett jó pár fokhagyma gerezd úszkált a levesben.
Életem egyik nagy felismerése volt, hogy imádom az avokádót. Kivájom, só, bors, fokhagyma és összekever, nem pirítóson..puffasztott rizsen, meg fogtok lepődni, milyen jó azon is.
A tegnap esti vacsim is prezentálom, amivel apánk lepett meg. Csirke, zöldségekkel.
4 megjegyzés:
De jól néznek ki! :-)
Avokádóval azért vigyázni, tele van zsírral, állítólag az a nyersétkezés vaja... (én a kicsivel etetem elég gyakran :-) )
A benne lévő többszörösen telítetlen zsírsavak jó hatással vannak a szívre, az erekre és csökkentik a koleszterinszintet. Ám :D :D :D
Nagyon nagy álmom, hogy egyszer nyers koszton élhessek egy-két hétig, de úgy hogy nyaralok, pihenek, és elém teszik..
Jól van na, tudom én, hogy az jófajta zsír. :-)
Egy ilyen nyerskúra mindannyiunknak kijárna már. :-D
Megjegyzés küldése